menu
  • Home
  • aktuelt
    • aktuelt
    • ferniseringer
  • kommende
  • medier
  • galleriet
    • galleriet
    • om at udstille
  • tidligere
  • Kontakt
Judith Stohn

Judith Stohn

Judith Stohn er kunstfotograf og arbejder med fotos og video. 

Judiths interesseområde spænder bredt: Fra blomster- og naturfotografi over arkitektur til portræt (herunder selvportræt). Men uanset emnet er tonen og oplevelsen altid personlig og umiskendelig “Judithsk” - ofte genkendelig på æstetikken, der som regel er enkel og poetisk.

Judith tager oftest udgangspunkt i en undersøgelse af sin egne følelser og tanker, så selv et billede af en blomst kan opfattes som et selvportræt. Det bliver til arbejde med sårbarhed, finurlighed, forgængelighed og ikke mindst selvironi og humor.

Uddannet fra Fatamorgana, Danmarks fotografiske Billedkunstskole.

Gitte Mørk

Gitte Mørk

Gittes serie ”TWISTED MATTER” er en konsekvent form for konceptuelt maleri, hvor hun maler efter et stykke stof med et grafisk design, som arrangeres, krølles, forskubbes. Skyggerne males ikke, malerierne fremstår som flader med enten genkendelige, bevægelige mønstre eller med mere abstrakte udtryk.

Eva Myrdal Linstow

Eva Myrdal Linstow

Evas malerier ”COMBINES” er konkret geometrisk maleri på birketræsfiner. Hun skaber sine 2D værker i en kombination af farver, mønstre og flader malet på moduler. Modulerne sættes sammen så de danner nye mønstre, farverne er nøje udvalgt og mønstrene er inspireret af natur, tekstil og arkitektur.

Miriam Reiner

Miriam Reiner

Miriam er først og fremmest tegner.

"Når jeg tegner, arbejder jeg altid i serier. Jeg undersøger mit emne eller tema, og udfordrer mig selv ved at dykke ned i både den grafiske kunst og det dekorative rum. Ofte leger jeg med kompositionen, gerne med mange nedslag i både den klassiske malerkunst og den øvrige kultur jeg har omgivet mig med. Dette kan ind imellem gøre billederne gådefulde, men de skal kunne være tilgængelige, også for de, der blot ser det umiddelbare billede." MR.

Dorthe Heindorff

Dorthe Heindorff

”Jeg vil egentlig gerne bare skabe noget som er smukt – noget som jeg selv opfatter som smukt – og som jeg selv føler jeg bliver beriget af at se på.

Hvis jeg kan bidrage i verden med noget skønhed, tror jeg det vil gøre min sjæl glad. 

Inden i mig har jeg anelser og fornemmelser af nogle meget smukke malerier som gerne vil manifesteres i virkelighedens verden. Det er nok dem, der hele tiden er, og har været, min drivkraft. En følelse af indre nødvendighed, noget jeg skal.

Når jeg maler prøver jeg at holde mig åben for det, som kommer, for at give plads til det, der ligger lige uden for min forestillingsevne. Det er på den måde jeg kan skabe værker som jeg ikke selv kunne have fundet på.

I øjeblikket er det farverne, som fylder mest for mig. Farver og struktur og komposition selvfølgelig. Kompositionen skal være i orden, ellers falder det hele fra hinanden. Det er håndværket man stiller til rådighed for inspirationen.

Joseph Salamon

Joseph Salamon

Joseph arbejder med skulpturer i sten, træ og bronze samt tegninger, akvareller og grafik. I denne udstilling udstiller han skulpturer. Joseph er udannet på Kunstakademierne i Milano og København.

”Har udstillet bl.a. på Påskeudstillingen, KE. Charlotten-borg Forår- og Efterårsudstilling, Skulpturbiennalen i Kgs. Have, Kbh. Eventyrhaven, Odense. Skive Museum. Galleria Nazionale, Rom. Museet i Siegen. Salon de Mai, La Jeune Sculpture, Réalités Nouvelles og Grand et Jeunes, Paris. Insel Gallery og Pratt Institute, New York. Miró Museet, Barcelona. Kunstmuseet, Ibizza.

Repræsenteret på museerne i Rom, Odense, Skt. Niklaas, Belgien. Rioja, Argentina. Siegen, Tyskland. Meudon og Montbeliard, Frankrig. Det Kgl. Bibliotek, Den Haag. Det Kgl. Bibliotek, Leuwen. Hakone, Japan. Yad Vashem, Jerusalem. Orlogsmuseet, Kbh. Kirsten Kjær Museet, Frøstrup. Det Jødiske Museum, Kbh. Det Jødiske Museum, Pittsburgh. Modtager af Otto Baches Mindelegat.Og har hidtil udført over 50 udsmykningsopgaver.

Til trods for at mine arbejder ikke er umiddelbart “naturalistiske”, er mit udgangspunkt naturen. Både den som omgiver os, og den som er inde i mig selv.

Jeg starter udfra en plastisk idé, som jeg bearbejder gennem skitser. Prøver på, at anbringe skulpturen i naturen ved hjælp af grafiske billeder for at se den i imaginære landskabelige omgivelser. Dertil, og derfor, laver jeg grafik (raderinger eller litografier).

Igennem denne proces abstraherer jeg mere og mere fra det naturtro standpunkt for at havne i en til tider surrealistisk opfattelse. …”  J. S.

Lise Bloch

Lise Bloch

Lise Bloch arbejder med billeder, både papir, lærreder og  med spraymaling.

Tidligere var det foretrukne skulpturer og installationer i mange forskellige materialer..

I alt hvad hun arbejder med kunstnerisk inddrager hun rummet.

I billeder kombinerer hun rummet med fladen. Rummet er således altid- og har altid været -nærværende i hendes værker.

Lise bloch er inspireret af ”den konkrete kunst” fra 60 `erne.  F.eks. Poul Gadegaards ”Skabelonmaleri” og Preben Hornungs ”Fladernes forskydning i rummet.” Desuden den franske maler Jean Dewasne og ikke mindst Finn Michelborg, der også arbejdede med spraymaling og abstrakte former.

”Igennem lang tid har jeg forenklet mine billeder. Jeg renser ud for at komme ind til kernen.” L.B.

Anita van Wenkens

Anita van Wenkens

”Mine billeder er skabt ud fra nogle grundlæggende principper, som jeg komponerer ud fra. 

Nogle billeder skal være flade og nogle billeder giver jeg større dybde og stræber efter tredimensionelle udtryk.

Jeg bruger ofte lasering, så der kommer bevægelse i værket.

Billederne er malet med akrylmaling, nogle af mønstrene er malet med pensel, andre med tusser.

Jeg bruger også tapeter og tekstiler.

Værkerne bliver som en symfoni for mig, jeg prøver at komme længere ind i billedet og finde frem til lige præcis de mønstre, der føles rigtige. Et maleri kan godt indeholde op til 56 forskellige mønstre.

Alt, hvad jeg har været igennem og alle de menneske der er og har været i mit liv ligger i billederne.

Arbejdet med billedet må ikke stoppe, jeg elsker, at bruge lang tid på at færdiggøre det.

Jeg samler det, ingen mønstre er grimme, alle kan bruges. 

Det handler om, hvordan de komponeres.” Anita van Wenkens

Bierte Hee

Bierte Hee

I mine malerier skildrer jeg fænomener og processer bag tingenes ydre skin, i såvel mikro som makrokosmos. Jeg undersøger i abstrakt form både overfladen og detaljen, så udtrykket kan opleves som fragmenteret af talrige komponenter, eller som monokromt tone i tone.

Min tilgang til en billedrække undersøges via modsætninger og yderligheder, og i maleprocessen ved jeg ikke hvordan det færdige billede kommer til at fremstå. Denne uforudsigelighed stimulerer min intuition og skaberglæde og er en vigtig drivkraft i tilblivelsen af værket.

Nogle malerier fremstår lette og lyse, næsten poetiske, - malet i mange transparente lag. Andre er malet med tyk konsistens og pågående farver og virker rå og upolerede.


Den fælles helhed skabes af former, der kan relateres til natur, samt prikkerne, - der påføres op gennem lagene og lægger sig som klumper eller perlerækker, og derved bliver omdrejningspunktet for det færdige billede.

Bierte Hee har deltaget på flere censurerede udstillinger og er medlem af BKF.

Anita Bredsdorff

Anita Bredsdorff

Anita Bredsdorff er fascineret af forfald og  hun  udtrykker  forfaldet og forladtheden, men også med den poesi og skønhed  der kan være i det .

Hun er samtidig interesseret  i historien bag forfaldet og forladtheden.

Det kan både være det forfald der opstår efter naturens rasen, men også forfaldet - og stilheden, der opstår  i tomme huse og  bygninger. Når ting og steder er uden liv er der  stilhed.

Anita maler stilheden og poesien frem med penselstrøg, beskæringer, komposition, lys og  enkelte farver. Hun  fremkalder netop den stemning hun vil vise os.

Anita Bredsdorff har malet siden 90 erne og har udstillet gennem alle årene. Hun har haft værker på flere censurede udstillinger.

Tina Menore

Tina Menore

Tina Menore er fra San Francisco og er senere emigreret til Danmark.

Hun har tidligere arbejdet med netop dette emne. Emigration- og det at høre til. Tina er historiefortæller. Hun har været på censureret udstillinger og vundet publikums pris på KS.  Hun har også lavet udsmykning på Byens hegn og Hvidovre Hospital. Hendes nuværende  udgangspunkt for malerierne i galleriet er som Tina Menore udtrykker det:

   ” …. Det er et sted for fantasi, men jeg vil have det til at være virkeligt. Det er et landskab, der filtreres gennem mit sind, som er et sted fyldt med fred, kærlighed og harmoni;

Hjertet er fyldt med kærlighed, og mine øjne ser kun det gode. Kærlighed er dig, kærlighed er mig. Der er smil på ansigter. Det er et sted hvor du kan leve uden smerte og forvirring. Et sikkert sted hvor alle ting er mulige, et sted hvor alt hvad du behøver er kærlighed. Et sted, hvor du føler dig elsket, et sted, der er som paradis uden religion.

Her er der ly, varme og stjernerne skinner…

Kommunikationen er universel, og dens navn er kærlighed…… Her er alt i orden.” T.M.

Hans Jørgen Bendixen

Hans Jørgen Bendixen

Hans Jørgen udstiller person- og musik-portrætter.

Personportrætterne er figurative collager sammensat af foto-brudstykker med vand som motiv. Collagen repræsenterer en personlig opfattelse af væsentlige træk i den portrætteredes karakter og livsforløb. Portrætterne er printet direkte på aluminiums-plader, og udstilles helt rå, uden glas og ramme. 

Musikportrætterne fremstiller musikkens tekst, forløb, rytmik etc. i farverige foto-collager.  Portrætterne udstilles som papir-print i glas og ramme. 

På denne udstilling, hvor Hans Jørgen udstiller sammen med sin søn Anders Bendixen, ser vi et meget fint samarbejde med meget forskellige værker, der alligevel passer rigtigt godt sammen.

Hans Jørgen Bendixen har altid fotograferet og begyndte i en sen alder at gå i en kunstnerisk retning.

"Efterbehandlingen af mine fotos er gået fra at rette skæve horisonter m.m. til at jeg i dag skaber digitale foto-collager på PC-en ved hjælp af mine mange fotos fra et langt liv."

Hans Jørgen er ny kunstner i galleriverdenen, så udstillingen i Galleri ØckenLund er hans debutudstilling, men vær sikker på vi kommer til at se mere til Hans Jørgen Bendixen.

Anders Bendixen

Anders Bendixen

Anders Bendixen har arbejdet med billedkunst i 20 år. Anders fortæller: "Jeg fotograferer i analog mellem format, tegningerne laver jeg i hånden; jeg samler siden de to elementer digitalt, inden de bliver printet. Mine værker skaber et univers, hvor de figurative fotos og de grafiske tegninger går sammen i et narrativ, der kun består i kraft af begge elementers tilstedeværelse på fladen "

Anders arbejder også med fotografiet som dokumentationsværktøj i forbindelse med bl.a. sportsbegivenheder.

Anders udstiller lokations- og begivenhedsportrætter.

Lokationsportrætterne er collager, som består af fotograferede lokationer med stor privat betydning- kombineret med farverige tegninger. Portrætterne er printet direkte på aluminiums-plader, og udstilles helt rå, uden glas og ramme.

Begivenhedsportrætterne udstilles i bogform. Alle er nummereret og fremstilles i meget små oplag.

Morten Rekdal Schønemann

Morten Rekdal Schønemann

Rekdal SCHØNEMANN, Morten (f. 1963)
Fotografi har interesseret mig siden jeg var en lille dreng. Jeg fik mit første kamera da jeg var 8 år gammel. Begyndte selv at fremkalde film og billeder, som 10 årig og indtil jeg var omkring 20 år var mit Pentax MX en del af min påklædning, som en handske eller hat, ingen tænkte nøjere over. Som fotograf er jeg optaget af motiver af hverdagssituationer og små øjeblikke som ikke må forveksles med “The decisive moment”. De små øjeblikke er øjeblikke, vi føler indvendigt, hvor vi stopper op og grunder over vores liv, eller hvor vi rammes af følelser som f.eks. alenehed, tomhed eller glæde. Eller hvis vi pludselig fornemmer et formål, som når man f.eks. er på vej til bageren efter morgenbrød. Det er karakteristisk for mine billeder, at de ofte komponeres stramt og klassisk. Der er ofte let genkendelige geometriske figurer gemt i billedernes skjulte linjer. Målet med geometrien er at sætte en scene, hvor personerne ofte optræder som små figurer i den store sammenhæng. Personerne er ofte helt “almindelige mennesker”. En slags statister, som kunne være os alle sammen.

Fotografierne på denne udstilling er et udvalgt fra serien: “Northern Street”- Det skal ses som min fortolkning af genren “Street Photography”. Der lægges vægt på geometri, og personerne i billederne er ofte små statister i den store sammenhæng. Alligevel går de små øjeblikke ofte igen. Billederne er taget i Berlin, Wien, Flensburg, København, Stockholm, Bruxelles, Amsterdam og Warszawa. I fysisk form er billederne højkvalitets-print på Hahnemuhles PhotoRag. Baryt Papir. M.S

Ulla Gerd

Ulla Gerd

OM ULLA GERDS BILLEDKUNST
- SAMHØRIGHEDEN MELLEM FORMER OG FARVER

Det er i grænselandet mellem genkendelse og det uventede at billedkunsten opererer og virker stærkest. Den gode billedkunstner formår diskret at manøvrere betragteren ind i sine billeder.

Gennem enkle genkendelige – gerne almindelige og ufarlige elementer i billedets grænseland overlader Ulla Gerd betragteren til sig selv og hvad der måtte opstå af uventede og overraskende oplevelser. Banalt set er en værkoplevelse et møde mellem materialet og en betragter. Værket tilbyder sig som samlet udtryk fordrende og åbent for oplevelser og indtryk. Det endelige billede og værk skabes i betragterens hoved.

Ulla Gerds kunst benytter sig af denne diskrete og tvetydige billedstrategi. Hendes collage værker ”trækker” betragteren til gennem enkle genkendelige former, og en skæv farveholdning. Hun skaber en visuel tryghed og tilsyneladende genkendelighed, som  uvilkårligt skaber en nysgerrighed efter at afdække den motiviske kilde, - men den forbliver naturligvis skjult. Den findes i arbejdsprocessen og kunstnerens bevidsthed.

For Ulla Gerd handler det primært om at sætte former og farver fri, - og gøre dem til selvstændige udtryk. Og med en stærk bevidsthed om at form og farve er samhørende.
(Tekst af Bente Jensen, kunsthistoriker, MA)

Simon Cato Spang - Hanssen og Ramuntcho Matta

Simon Cato Spang - Hanssen og Ramuntcho Matta

Simon Spang-Hanssen og den fransk /chilensk kendte kunstner Ramuntcho Matta

Simon Cato Spang-Hanssen, maler og tegner, og arbejder med olie og gouache.

Simon Cato Spang-Hansson er også kendt som jazzmusiker/ saxofonist. Han bevæger sig legende, eksperimenterende og let inden for både billedkunsten og musikken.

Simon er oprindeligt inspireret af impressionisten, men opdagede også Kandinsky, Klee, Miro osv. Simons oliemalerier og gouaches afspejler desuden indflydelse fra afrikansk, oceanisk kunst, Picasso og Cobra.

Simon har stor udstillingserfaring og har tidligere udstillet solo i Galleri ØckenLund.

Denne gang har Simon inviteret den internationalt kendte fransk/ chilensk kollega Ramuntcho Matta.

Simon og Ramuntcho mødte hinanden i musikken og fik derefter et fint samarbejde omkring billedkunsten.

Værkerne i denne udstilling er blevet til i et intensivt arbejder. De tegner og maler på samme lærred, samme papir samtidig.

Det er sjældent kunstnere arbejder på den måde, men i dette tilfælde kommer der noget spændende ud af det.

Ramuntcho Matta er født 1960 i Paris. Han er fransk/chilensk multikunstner: billedkunstner, musiker, komponist, lydmager, digter, videoskaber.

Ramuntcho har udstillet tegning, akvarel og installationer i Marseille, Milano, Lisabon, London, Santiago de Chile, San Diego, Washington, Paris ( Galerie Anne Barrault, Maison Rouge...). 

Som musiker har han bl.a. indspillet med Bryon Gysin og Don Cherry.

Dorte Øckenholt

Dorte Øckenholt

Dorte Øckenholt er grafiker.

Hun arbejder med forskellige grafiske teknikker, oftest fotogravure og har deltaget i udstillinger i ind- og udland. Dorte har flere gange udstillet i Galleri ØckenLund. Dorte Øckenholt er medlem af Danske Grafikere og Billedkunstnernes Forbund.

Inger Skiver

Inger Skiver

Inger Skives billeder med de mange streger er ren fantasi, inspireret af mystik og eventyr. Hun ønsker ikke at beskueren skal ledes i en bestemt retning, men at værkerne skal igangsætte den pågældendes egen fantasi og tolkning. Inger Skive har adskillige udstillinger bag sig. Desuden underviser Inger i billedkunst.

Bolette Kehler

Bolette Kehler

En ting kan være et lærred og et lærred kan være en ting. Det er Bolette Kehlers udgangspunkt. Derfor tipper hendes malerier ofte over i det tredimensionelle, og derfor maner hendes skulpturer ofte maleriske flader frem og nye værker opstår. Bolette Kehler maler ofte på marskandiserfund og bruger readymades i sin installationskunst. Fantasien sætter ingen grænser for, hvad et fund fra en butik kan fermstille af finurlige universer ofte med stof til eftertanke. Bolette Kehler har sidst udstillet i Nordvest, Gråzonen.

Eva Dalby-Jakobsen

Eva Dalby-Jakobsen

Eva Dalby-Jakobsen har tidligere udstillet. Og i oktober - november 2018 er hun indbudt til udstilling på Vesthimmerlands Museum i Aars med 6 værker.

Hun har desuden fået værker antaget og udstillet på flere censurerede udstillinger,  sidst på kunstnerne sommerudstilling i 2017 og 2018.

Redaktør og kunstanmelder Tom Jørgensen skriver: 
"Mange kunstnere arbejder enten helt abstrakt eller helt figurativt. Eva Dalby-Jakobsen har valgt en anden strategi. Hendes malerier er både disciplinerede, skarpt optrukne og med den stramme geometri, der kendetegner det konkret abstrakte maleri, som man f.eks. finder det hos Poul Gernes. På den anden side genkender vi nogle ting fra den fysiske verden.….”
"Eva Dalby-Jakobsen opererer i sine malerier med en blanding af mindst tre forskellige stilarter og mindst tre forskellige temperamenter. Det konkret abstrakte, det surreelle, det klassisk figurative, det disciplinerede, det poetiske og det legende."
"Med sin legende, skæve, fantasifulde og poetiske tilgang til maleriet har Eva Dalby-Jakobsen skabt sin helt egen profil. Godt gået!" 

Uddrag fra bogen "101 kunstnere, 2017" skrevet af Tom Jørgensen.

Ole Schjører-Hansen

Ole Schjører-Hansen

Ole Schjører-Hansen siger: Skulpturene er børn af forrige århundredes store nyskabende kunstneriske bevægelser, nemlig Supramatismen og Konstruktivismen.

Abstrakte skulpturer. Ingen genkendelighed med den ydre verden. Kun flader, linjer og rum i indre harmoni og balance. Som skaber en kunstnerisk oplevelse i det enkelte menneskes associations verden.

Mette Louise Starcke

Mette Louise Starcke

Mette Louise Starcke  bor og arbejder i København. Hendes fine, sarte og stærke værker fremstår detaljeorienteret og æstetiske.

Mette ynder at skabe smukke og harmoniske værker i en, ikke altid smuk verden. Hun er inspireret af  “de skønne scenarier” i naturen og det er bl.a her hun henter sin inspiration.

En fugleflok i formation på himlen er for Mette noget af det smukkeste….

Mette har arbejder med billedkunst i mange år, men det er nyt at hun udstiller på kunstscenen. Udstillingen I Galleri ØckenLund er hendes debutudstilling. Hun har dog allerede nye udstillingsaftaler.

Evi Apostolou

Evi Apostolou

Evi Apostolou er billedkunstner og grafisk designer. Har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Hun er bl.a. uddannet uddannet på Athens School of Fine Arts ASFA. Evi Apostolou er fra Grækenland og har boet nogle år i Danmark.

Renè Steen Sørensen

Renè Steen Sørensen

Renè Steen Sørensen arbejder primært med tusch og farveblyant.

Gennemgående for hans praksis er en nysgerrig og kritisk stillingtagen til virkeligheden og fantasien. Hans signatur er stregen, som udmønter sig i en personlige fortælling, som afspejler sindets mange kroge og forvanskninger. Lyset og mørket, det eventyrlige og et reelle.

Renè er uddannet på Danmarks Design Skole, som grafisk designer.

Han har udstillet i Politikens Hus.

Buddenbroocks Gallery.

Gallery Think Ink.

Kronborg Gallerierne.

Modtager af Svend Grams minde legat.

Ane-Katrine Von Bülow

Ane-Katrine Von Bülow

Ane-Katrine Von Bülow arbejder med keramik. Hun er keramiker fra Kunstakademiet Kbh., Designskolen, Linjen Keramik og Glas i 1980. Hun desuden studeret Sumi-e (japansk børste-maleri) i Japan. Ane-Katrine har i flere år været lærer i keramisk udsmykning og silketryksprint på Kunstakademiets Designskole. 
Hendes ikoniske skåle, vaser og tallerkener i sort-hvid porcelæn har været udstillet i en række soloudstillinger i bl.a. gallerier i ind- og udland og hun har desuden modtaget en række priser.
Hendes værker er repræsenteret på steder som Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum i New York, Designmuseum Danmark i København, Höganäs Museum i Sverige, Samling - La Galerie d 'Ateliers d'Art de France og Keramikmuseum Westerwald i Tyskland.

 Fotografi: Ole Akhøj

Eva Stengade

Eva Stengade

Eva Stengade arbejder med billedkunst, akrylmalerier og i denne udstilling akvarel.
Hun har de seneste år udstillet på gallerier i New York, sidst med Subway billeder, som hun også udstiller ved metroen Kbh. og i Galleri ØckenLund. (2016).
Hun har malet store vægmalerier på Experimentarium og i Royal Copenhagen og hun arbejder med scenografi bl.a. i “Broen,” “Hvidsten Gruppen,” "Rembrandt" og "Unge Andersen" og med scenografi på teatre bl.a." Maskerade" på Det Kongelige Teater.
Endelig arbejder Eva med illustration og undervisning i kunst.

Fotografi: Ole Akhøj

Lise Bloch

Lise Bloch

Lise Bloch har et langt kunstforløb og mange udstillinger bag sig.
De sidste år har hun arbejdet med form og farve og har - i stadig højere grad- bevæget sig over i mere abstrakte former og mønstre.
Helt konkret tegner hun, klipper forskellige skabeloner og spraymaler.
Gennem de mange lag med skabeloner som vendes og drejes, sprayer Lise med forskellige farver - og nye udtryk og billeder dukker langsomt frem. Nogle med rugskindslignende matte overflader, andre helt anderledes.
Altid den sammen proces, men med meget forskellige, ofte overraskende udtryk.
Hun er uddannet på Billedskolen og hos Ignatius.dk desuden sommerkursus på Spektrum

Fotografi: Ole Akhøj
Jørgen Johansson

Jørgen Johansson

”Jørgen Johansson, filmfotograf  (f. 1960) viser med fotoserien, Wood Veins, en tankevækkende udstilling, der gennem fotografiets muligheder udfordrer og undersøger den menneskelige perception og måden hvorpå, vi ser og forstår verden omkring os.

Wood Veins afbilder træer, fotograferet i deres naturlige miljø. Deres

æstetiske udtryk, hvor alle billeder er reverseret, så de fremstår som negativer og siden kopieret på et klassisk fransk papir, skaber med den særlige farvemanipulation nye udtryk og associationer til det ellers velkendte motiv;.... ” Kunsthistoriker Cilia Espeland

Jørgen Johansson er internationalt anerkendt filmfotograf, uddannet fra Den Danske Filmskole i 1993. Han har flere gange modtaget Bodilprisen og Robertprisen for sit filmarbejde og er især kendt for sit arbejde på Flammen og Citronen, Frygtelig Lykkelig, Broen, Forbrydelsen blandt andre.

Carsten Sardorf Dahl

Carsten Sardorf Dahl

Carsten Sardorf Dahl: Professor, emeritus, maler, komponist, pianist, forfatter og foredragsholder.

Carsten havde debutudstilling i Galleri ØckenLund i 2015 og har udstillet flere gange siden både i andre gallerier og i ØckenLund.

Han udstiller indre landskaber og fugle ”fortællinger”.

Om hans kunst siger Charlotte Bülow:

"Carsten Sardorf Dahls kunst indkredser det centrale i de sindstilstande som er en del af hans væsen og som undersøger polariteternes verden.

Han bevæger sig i åndelige fantasilandskaber, hvori han beskriver de afgrunde, der kan være imellem fortvivlelse og håb.

Han forsøger også at lave en fortælling om det som ikke er synligt for øjet og som måske findes på den anden side". 

Julie Ann Bruhn

Julie Ann Bruhn

Julie Ann Bruhn er billedkunstner, uddannet fra Kunstakademiet i Kbh. (1995.)

I Galleri ØckenLund udstiller hun stenskulpturer.

J.A.B. oplever naturen som et kulturelt og historisk mødested, hvor vi sætter spor og afsætter aftryk til eftertiden. Hun oplever naturens historier og ritualer stærkt og i arbejdet med sten er stenens urkraft  en stor inspiration for hende.

Det gælder ikke mindst i de år,  hvor hun arbejdede og boede i Italien, tæt ved de store marmorbjerge. 

I Galleri ØckenLund udstiller hun stenskulpturer.

J.A.B. oplever naturen som et kulturelt og historisk mødested, hvor vi sætter spor og afsætter aftryk til eftertiden. Hun oplever naturens historier og ritualer stærkt og i arbejdet med sten er stenens urkraft  en stor inspiration for hende.

Det gælder ikke mindst i de år,  hvor hun arbejdede og boede i Italien, tæt ved de store marmorbjerge. 

Christian Gundtoft

Christian Gundtoft

Christian Gundtoft er billedkunstner og arbejder primært med akryl på lærred. Maleriernes æstetiske udtryk er altid i højsædet, motivverdenen er ofte dynamisk, og han leger gerne på grænselandet imellem ekstremer. Vanvid sat over for virkelighed, orden overfor kaos etc. Det er helt op til  den enkelte beskuer at fortolke billederne.

Rikke Jensen

Rikke Jensen

Rikke Jensen er grafisk designer og illustrator. I Galleri Øckenlund har Rikke udstillet store skulpturer af PAP. Arbejder desuden med workshops og kurser.

Kathrine Van Godt

Kathrine Van Godt

Der er humor i Kathrine Van Godt's verden, det viser hun med sine sjove PIG arts. Tankerne glider hen på eventyret om Babe, den kække gris, som med sine talegaver og stærke vilje overvinder alle forhindringer, han møder på sin vej. Babe kæmper mod fordomme og latterliggørelse, tror han på det gode og taler til hjertet. 

Det samme opleves i Kathrines små figurer, PIG-arts, som har deres helt egen specielle personlighed og en lille historie at fortælle. (Udsnit frit fra anmeldelse i kunstavisen/ Kirsten Marie Hedeland)

Anne Charlotte Tiedemann

Anne Charlotte Tiedemann

Anne Charlotte Tiedemann

Mennesket og planteriget er Anne Charlottes foretrukne motiv. Der er humor og poesi i hendes malerier.

Anne Charlotte har udstillet i ind- og udland og har udført adskillige bestillingsopgaver  for virksomheder, foreninger og private.

Gitte Valentiner-Branth

Gitte Valentiner-Branth

Gitte Valentiner-Branth er billedkunstner, maler. Hun interesserer sig for rum, både de nære rum og byrummet. Hun arbejder ofte med flere perspektiver og overlappende rum som i en collage.

Scenen er ofte en storby med kig til vandtårne og gadelamper og samtidig tages vi indenfor i selve boligen. Naturen har også en plads i billederne, samtidigt med at kunstneren opererer med abstrakte mønstre på billedfladen. En blanding af realisme og drømmescenarier og med en sikker farvesammensætning. (Frit pluk efter Tom Jørgensen 101 kunstnere) Gitte Valentiner- Branth  har udstillet mange år.

Mette Uldal

Mette Uldal

Mette Uldal er grafiker fra Danmarks Designskole og har mange år som illustrator og designer bag sig.
I sine linoleums snit forener hun sin passion for mennesker, den tegnede historie,  designproces og håndværk.

Thorkild Møller

Thorkild Møller

Thorkild Møller, fotograf og skulptør. Har i mange år arbejdet i gasbeton, gips og ler. Fotograferet siden tresserne. Utallige rejser, privat og som musiker. Det er især oprindelig arkitektur, der taler til ham!

 "Skulpturer hen over årene, oplevelser og erindringer fra rejser dukker op og blandes uden smålige hensyn til landegrænser og andre faktiske forhold." T.M.

Fotoudstilling i Italien, fotos til bøger, pladecovers, og billedforedrag.

Lise Bloch

Lise Bloch

Lise Bloch har et langt kunstforløb og mange udstillinger bag sig. De sidste år har hun arbejdet med blomster og træer og har langsomt bevæget sig over i mere abstrakte former og mønstre. Helt konkret tegner hun, klipper skabeloner og sprayer derpå billeder frem.

Poul Nymann

Poul Nymann

Poul Nymann Jacobsen er  medlem af BKF og har gennem mange år arbejdet med stentryk og collage. Han har udstillet mange steder og flere gange i Galleri ØckenLund og har gennem mange år arbejdet med stentryk og collage. Han har udstillet mange steder og flere gange i Galleri ØckenLund. 

Arne Simonsen

Arne Simonsen

Arne Simonsen udstiller landskabsmalerier. Samtidskunst, men dog naturgengivelser og natur fortolkninger. Han lader træ, knaster mm. være synlige i billedet og viser på den måde at billedmaterialet også er natur. Arne Simonsen har malet i  mange år. Udstillingen i Galleri ØckenLund er hans debutudstilling.
Poul Kidmose

Poul Kidmose

Poul Kidmose er stenskulptør. Han har arbejdet med sten de sidste 25 år. For ham rummer sten mange muligheder både i farve, form og betydning. Han har udstillet blandt andet i gallerier og kirker. Han sten og skulpturer står mange steder rundt i Danmak.

Anna Grethe Aaen

Anna Grethe Aaen

Anne Grethe Aaen er først og fremmest naturmaler. Hun har en lang kunstkarriere bag sig. Uddannet på Århus kunstakademi fra 1980 og har siden malet og udstillet næsten "overalt". Flere gange på censurerede udstillinger (KP, KE, KS bl.a.), på gallerier, kunsthuse, museer og andre steder.

Bigita Faber

Bigita Faber

Bigita Faber er tegner og grafiker. Hun har tegnet i forbindelse Jannik Hastrups tegnefilm og arbejdet med filmplakater for Dagmar og Grand Bio. Hun har bl.a. udstillet på Charlottenborg i forbindelse med kvindeudstilling, i USA og i Sverige hvor hun bor.

Birgitta Faber lever ikke længere.

Grethe Nissen

Grethe Nissen

Grethe Nissen har malet og udstillet i mange år bl.a. på gallerier i USA og i Sverige. Hun har også deltaget i censurerede udstillinger bla. Kunstnerne Efterårsudstilling (KE) hvor hun også har siddet i bestyrelsen i en årrække.

Lisbeth Sahl

Lisbeth Sahl

Lisbeth Sahl er maler. Hun fortæller historier i sine billeder.

Poul Nymann Jacobsen

Poul Nymann Jacobsen

Poul Nymann Jacobsen, Billedkunstner, medlem af BKF og har gennem mange år arbejdet med stentryk og stentryk/collage. Han har udstillet mange steder og flere gange i Galleri ØckenLund.

Evi Apostolou

Evi Apostolou

Evi Apostolous er billedkunstner, grafisk designer og designteknolog. Har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst .Hun er bl.a. uddannet på Athens School of fine Arts ASFA. EviApostolou er fra Grækenland og har boet nogle år i Danmark.

Jørgen Johansson

Jørgen Johansson

Jørgen Johansson er filmfotograf og har en lang række film og tv-serier bag sig f.eks. "Arvingerne", "Frygtelig lykkelig", "Nordkraft".Han har desuden udgivet flere bøger med fotografier. I ØckenLund udstiller Jørgen Johansson stilbilleder.

Morten Schønemann

Morten Schønemann

Morten Schønemann fik sit første kamera da han var 8 år. Siden har han, afbrudt af bl.a. lægeuddanelsen, groft sagt fotograferet.Han har udstillet og endda opnået førstepris på den internetbaserede internationale censurerede juliudstilling på www.colorsofhumanity. Han beskæftiger sig især med øjeblikket, dagligdags situationer og øjeblikke hvor figurer/mennesker ses i en større sammenhæng.

Simon Cato Spang-Hanssen

Simon Cato Spang-Hanssen

Simon Cato Spang-Hanssen er maler og tegner. Han foretrækker at arbejde med olie og goache. Simon Cato Spang-Hansson er også kendt jazzmusiker/saxsofonist.Han bevæger sig legende, eksperimenterende og let inden for begge områder.

Dadi Setiyadi

Dadi Setiyadi

Dadi Setiyadi er kendt maler i indonesien. De sidste par år har han udstillet i Danmark sammen med Awang Berhartawan på forskellige gallerier. I Galleri ØckenLund i 2017.

Awang Berhartawan

Awang Berhartawan

Awang Berhartawan er indonesisk maler, han arbejder og lever i København. Awang har udstillet mange steder både i Danmark og udlandet.

Lene Bennike

Lene Bennike

Lene Bennike har arbejdet med grafik igennem mange år. Hun er interesseret i grafiske teknikkers formåen og holder af langsomheden og uforudsigeligeden. Hendes værker ses i museer, kunstsamlinger og på gallerier. Hun er bl.a. medlem af Grafiske kunstnere.

Birthe Dalland

Birthe Dalland

Birthe Dalland er multikunstner. Hun har malet i mange år. De senere år har hun også eksperimenteret med andre uftryksformer. Sidst med specielle små bøger, hvor det fremgår at hun også kan noget med ord og tegning. Birthe Dalland har tidligere været filmtegner. Har udstillet på flere gallerier og flere gange i Galleri ØckenLund.

Birthe Dalland lever ikke længere.

Annette Rahbæk

Annette Rahbæk

Annette Rahbæk er maler. Hun arbejder især med portrætter og har udstillet forskellige steder i landet.

Jytte Hilden

Jytte Hilden

Jytte Hilden har holdt foredrag i Galleri ØckenLund i forbindelse med udstillingen ”Kvinder”.

Adjunkt Gladsaxe Gymnasium, lektor Nørre G, rektor, Roskilde Katedralskole, MF for S, kulturminister 1993, kulturchef på Det Kongelige Bibliotek i Diamanten, forfatter, foredragsholder, har skrevet bøger om politik, om ligestilling og senest "på sporet af årgang 1946" mor til fire, mormor til seks.

mortenchonemanngalleriockenlund800 01

 

 

Åbningstider:  

Torsdage kl. 14-17
Fredage kl. 14-17
Lørdage kl. 10-13
Lukket helligdage.
 
 

Der kan være ændrede åbningstider i Juli.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og modtag gode tilbud og nyheder! 

 

 gallerie ockenlund 10

 

gallerie ockenlund 22

 

gallerie ockenlund 21

 

gallerie ockenlund 19

 

gallerie ockenlund 04

 

gallerie ockenlund 02

 

gallerie ockenlund 03

 

gallerie ockenlund 08

 

gallerie ockenlund 12

 

gallerie ockenlund 13

 

gallerie ockenlund 14

 

gallerie ockenlund 17

galleri ockenlund K0A7741 kopi 600 2

 

galleri ockenlund K0A7770 kopi 600 2

følg os på de sociale medier

This site is developed and administrated by fish-IT

template-joomspirit.com
Back to top