Udstillingsperiode 1- 23. Oktober 2018, Wood Veins

Fernisering lørdag den 29. September kl. 14-17

Jørgen Johansson, filmfotograf (f. 1960) viser med fotoserien, Wood Veins, en tankevækkende udstilling, der gennem fotografiets muligheder udfordrer og undersøger den menneskelige perception og måden hvorpå, vi ser og forstår verden omkring os.

Wood Veins afbilder træer, fotograferet i deres naturlige miljø. Deres æstetiske udtryk, hvor alle billeder er reverseret, så de fremstår som negativer og siden kopieret på et klassisk fransk papir, skaber med den særlige farvemanipulation nye udtryk og associationer til det ellers velkendte motiv;

Ét værk synes indbydende og rart, mens et andet fremstår faretruende og uhyggeligt. Motivet er enkelt men det stærke visuelle udtryk gør værkerne dybe i form og indhold. Der skabes dermed en ramme for en fortælling, der blot venter på at blive fortalt, og hvor den enkelte beskuer kan læse sine egne narrativer ind i værkerne. Wood Vein gør os opmærksom på, hvorledes vi kan erfare det velkendte på nye måder, og hvert billede danner således et mulighedsrum for at genopdage verden.

Jørgen Johansson er internationalt anerkendt filmfotograf, uddannet fra Den Danske Filmskole i 1993. Han har flere gange modtaget Bodilprisen og Robertprisen for sit filmarbejde og er især kendt for sit arbejde på Flammen og Citronen, Frygtelig Lykkelig, Broen, Forbrydelsen blandt andre.

Kunsthistoriker Cilia Espeland

 

 1 23. oktober 2018 Jørgen Johansson Filmfotograf Har tidligere udstillet i 2017 Galleri ØckenLund

 

Udstilling er 1 - 23. Oktober

Desuden åbent:

Torsdage kl. 14-17

Fredage kl. 14-17

Lørdage kl. 10-13

Galleri ØckenLund

Kronprinsesse Sofies Vej 6, 2000 Frederiksberg, Tlf. 26737779 ved Henny Lund

 

 

 

I denne udstilling arbejder 3 spændende kunstnere sammen

FERNISERING TORSDAG den 1. NOVEMBER 2018 kl. 17-19

 

Udstillingsperiode 1-23. november 2018.

 

galleriockenlund nov2018 facebookmm

 

 

Ane-Katrine Von Bülow arbejder med keramik. Hun er keramiker fra Kunstakademiet Kbh., Designskolen, Linjen Keramik og Glas i 1980. Hun desuden studeret Sumi-e (japansk børste-maleri) i Japan. Ane-Katrine har i flere år været lærer i keramisk udsmykning og silketryksprint på Kunstakademiets Designskole. 

Hendes ikoniske skåle, vaser og tallerkener i sort-hvid porcelæn har været udstillet i en række soloudstillinger i bl.a. gallerier i ind- og udland og hun har desuden modtaget en række priser.

Hendes værker er repræsenteret på steder som Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum i New York, Designmuseum Danmark i København, Höganäs Museum i Sverige, Samling - La Galerie d 'Ateliers d'Art de France og Keramikmuseum Westerwald i Tyskland.

 

Eva Stengade arbejder med billedkunst, akrylmalerier og i denne udstilling akvarel.

Hun har de seneste år udstillet på gallerier i New York, sidst med Subway billeder, som hun også udstiller ved metroen Kbh. og i Galleri ØckenLund. (2016).

Hun har malet store vægmalerier på Experimentarium og i Royal Copenhagen og hun arbejder med scenografi bl.a. i “Broen,” “Hvidsten Gruppen,” "Rembrandt" og "Unge Andersen" og med scenografi på teatre bl.a." Maskerade" på Det Kongelige Teater.

Endelig arbejder Eva med illustration og undervisning i kunst.

 

Lise Bloch har et langt kunstforløb og mange udstillinger bag sig.

De sidste år har hun arbejdet med form og farve og har - i stadig højere grad- bevæget sig over i mere abstrakte former og mønstre.

Helt konkret tegner hun, klipper forskellige skabeloner og spraymaler.

Gennem de mange lag med skabeloner som vendes og drejes, sprayer Lise med forskellige farver - og nye udtryk og billeder dukker langsomt frem. Nogle med rugskindslignende matte overflader, andre helt anderledes.

Altid den sammen proces, men med meget forskellige, ofte overraskende udtryk.

Hun er uddannet på Billedskolen og hos Ignatius.dk desuden sommerkursus på Spektrum

 

 

Udstilling er 1 - 23. November

 

Desuden åbent:

Torsdage kl. 14-17

Fredage kl. 14-17

Lørdage kl. 10-13

 

Galleri ØckenLund Kronprinsesse Sofies Vej 6, 2000 Frederiksberg, Tlf. 26737779 ved Henny Lund