NØGLER, KOMMODER OG DØRE.

Maleri, tegning og skulptur af Anne Charlotte Tiedemann 1971.

Der er små og store værker, træ, lærred og papir. Nøglerne er af lim.

Mennesket er hovedmotivet i Anne Charlottes værker. Hendes drivkraft og inspiration til værkerne kommer først og fremmest fra hendes nysgerrighed på menneskets forskellige sindstilstande.

I arbejdet med værkerne indfanger hun og udtrykker stemmingen i den givne situation. Historierne der opstår er med til at gøre værkerne levende og sanselige. Og der er masser af humor og poesi i hendes værker.

Anne Charlotte har udstillet i ind- og udland og har udført adskillige bestillingsopgaver  for virksomheder, foreninger og private.

Om udstillingen - med Anne Charlottes egne ord: Hvad kan en nøgle bidrage med? Hvad symboliserer den? Hvad kan den åbne op for? Eller lukke af for?

- Det var blandt andet disse tanker der inspirerede mig til temaet for udstillingen i Galleri ØckenLund. I udstillingen krydrer jeg mine motiver af mennesker med hverdagsgenstande, nøgler, kommoder og døre, for at skabe en nærvær og reference til den levede verden.

For mig symboliserer titlen på udstillingen muligheder, noget trygt, noget mystisk, dragende, det bevidste/ubevidste, nysgerrighed og foranderligheden, noget, der åbner sig og noget der lukkes. Læsningen af værkerne vil være forskellig- alt efter hvem der ser.

 

annecharlotte galleriockenlund 01 kopi