Kunst, byer og grise

Gitte Valentiner-Branth er billedkunstner, maler. Hun interesserer sig for rum, både de nære rum og byrummet. Hun arbejder ofte med flere perspektiver og overlappende rum som i en collage.

Scenen er ofte en storby med kig til vandtårne og gadelamper og samtidig tages vi indenfor i selve boligen. Naturen har også en plads i billederne, samtidigt med at kunstneren opererer med abstrakte mønstre på billedfladen. En blanding af realisme og drømmescenarier og med en sikker farvesammensætning. (Frit pluk efter Tom Jørgensen 101 kunstnere)

Gitte Valentiner- Branth  har udstillet i mange år og har fået værker antaget i flere censurerede udstillinger både i Danmark og i London.

Udstiller på galleri i London samtidig med udstillingen i Galleri ØckenLund.

Kathrine Van Godt

Der er humor i Kathrine Van Godt s verden, det viser hun med sine sjove PIG arts. Tankerne glider hen på eventyret om Babe, den kække gris, som med sine talegaver og stærke vilje overvinder alle forhindringer, han møder på sin vej. Babe kæmper mod fordomme og latterliggørelse, tror han på det gode og taler til hjertet. 

Det samme opleves i Kathrines små figurer, PIG-arts, som har deres helt egen specielle personlighed og en lille historie at fortælle.

(Udsnit frit fra anmeldelse i kunstavisen/ Kirsten Marie Hedeland)

Der er dog også bid og stor alvor i Katrines grise. Og hvorfor galleriet har valgt at sætte netop disse kunstneres værker sammen må besøgende digte videre på.

Kathrine Van Godt har tidligere udstillet både på gallerier i Danmark og i andre sammenhænge.

 

 

gittevalentinerbranth galleriockenlund 03  kathrinevangodt galleriockenlund 5